Disposem de cobertura total i solucionem totes les necessitats de transport en totes les poblacions i en els 48 aeroports d’Espanya, amb diferents tipus i categories de vehicles.

territorial

Oferim cobertura horària les 24 hores els 365 dies de l’any.

Reserveu els vostres trasllats amb la màxima antelació possible per poder oferir-vos la màxima disponibilitat de servei.

Aeropuertos
AEROPORTS:
Punt de trobada
:  Dins de la terminal, a la sortida de passatgers del vol corresponent, just on és habitual que esperin els familiars i conductors. Monitorem els vols i ens adaptem a la seva hora real d’arribada. El conductor esperarà mostrant en un cartell o petita pantalla el nom al qual s’hagi efectuat la reserva o amb el nom que ens indiqueu.

Igualment podeu indicar-nos si l’arribada es produirà per la terminal de vols privats o si preferiu un altre punt de recollida o una operativa diferent.

Temps d’espera inclòs: Fins a 60 minuts des de l’hora d’aterratge del vol.

 

Puertos de crucero

PORTS DE CREUERS:

Punt de trobada: Davant de l’edifici de la terminal per la qual hagi arribat el vaixell del creuer, just al sortir a l’exterior. El conductor esperarà mostrant en un cartell o petita pantalla el nom al qual s’hagi efectuat la reserva o amb el nom que ens indiqueu.

Temps d’espera inclòs: Fins a 60 minuts des de l’hora indicada a la reserva.

estaciones de tren

ESTACIONS DE TREN:

Punt de trobada: Dins de l’estació, a la porta de sortida de passatgers del tren corresponent, just on és habitual que esperin els familiars i conductors. El conductor esperarà mostrant en un cartell o petita pantalla el nom al qual s’hagi efectuat la reserva o amb el nom que ens indiqueu.

A Barcelona, a l’Estació de Sants, el punt de trobada és a l’exterior de l’estació, davant del Restaurant McDonald s.

Temps d’espera inclòs: Fins a 30 minuts des de l’hora prevista d’arribada.

ciudades y otros lugares

CIUTATS I ALTRES LLOCS:

Punt de trobada: A la porta o al lloc més proper on sigui possible estacionar el vehicle. En llocs molt concorreguts, el conductor esperarà mostrant en un cartell o petita pantalla el nom al qual s’hagi efectuat la reserva o amb el nom que ens indiqueu.

Temps d’espera inclòs: Fins a 10 minuts des de l’hora indicada a la reserva.